Mattyp: forrett

Rå kamskjell – to varianter

Ingredienser I Kamskjell Löjrom Estragon Litt lime Salt og pepper Ingredienser II – variasjon på seng av koriander Kamskjell Koriander Chili Litt lime Salt og pepper Slik gjør du Kutt kamskjellene i tynne skiver. Dander retten. Vin En moden Riesling var helt perfekt.

carpaccio med jordbær, ost og sparris

Carpaccio med jordbær

Ingredienser Kjøtt Jordbær Salat Asparges Ost, kremet eller geitost Parmesan Olje Sitron Slik gjør du Legg opp alt på en pen måte Vin Det var helt suverent med Lambrusco. Kunne ha mer jordbær som passet perfekt til vinen.

Kamskjell – tre typer

Dette er en fin trio som kan serveres som én rett. Alle tre kan serveres individuelt også. Her står de i rekkefølgen jeg anbefaler at du spiser kamskjellene. Begynn og gjør den andre ferdig. Forbered så den første og den tredje, og begynn å steke kamskjellene for den tredje og legg i kamskjellene for den …

Kamskjell – tre typer Les mer »