Mattyp: fisk

Laks på seng av bønnesalat

Ingredienser Laks Rosmarin Friséesalat Bønner 1 ss Dijonsennep 1 ss grov Dijonsennep 1 finhakket sjalottløk ½ ts sukker (eller muligens kokosblomstsukker) 1 dl avokadoolje Slik gjør du Laks i sous vide på 42 grader i 35-45 min, med rosmarin, hvitløk, olivenolje, salt og pepper. Kok bønnene. Lag vinaigrette. Legg salatbladene på tallerkenen. Hell vinaigretten over. …

Laks på seng av bønnesalat Les mer »

Isgalt på saltsten, litt som ceviche

Ingredienser Saltsten Isgalt Lime Mango Vårløk Rød chili Koriander Granateple Instruksjoner Kutt opp alt i biter. Legg først fisken på saltstenen. Deretter heller du på lime. Legg på resten av ingrediensene. Spis. Retten forandrer seg raskt, både av stenen og av fiskens kontakt med lime. Vin Tenkte drikke Pheasant’s tears mtsvane, 2016, men så kjøpte …

Isgalt på saltsten, litt som ceviche Les mer »